fbpx
Кінотеатри

Пол Верховен в Москві представить ретроспективу своїх фільмів

 З 11 по 15 вересня в Москві пройдуть «Дні Голландії». Участь у заході виявив прийняти режисер і сценарист з Нідерландів Пол Верховен, який представить у столиці Росії ретроспективу своїх фільмів. Глядачам покажуть не тільки добре відомі стрічки, які Пол Верховен створив у Сполучених Штатах, але і картини, які були створені кінематографістом у себе на батьківщині.

 У перший фестивальний день, 11 вересня можна буде подивитися фільм «Чорна книга», 12 вересня відбудеться показ стрічки «Помаранчевий солдат» (1977 р.) 13 вересня покажуть картини «Основний інстинкт» (1992 р.) і «Турецькі солодощі» (1972 р.) 14 вересня увазі глядачів представлять фільми «Четвертий чоловік» (1983 р.) і «Згадати все» (1990 р.), а в заключний день фестивалю, 15 вересня, можна буде переглянути стрічки «Заводні» (1995 р .) і «Кітті-вертихвістка» (1975 р.).

 15 вересня на літньому майданчику кінотеатру «Піонер» 75-річний голландський режисер зустрінеться з глядачами і відповість на їхні запитання. Потрапити на зустріч із Полом Верховеном можна за попереднім записом на офіційному сайті кінотеатру.

Пол Верховен. "Згадати все" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: