fbpx
Політика

1 вересня принесе чергове «покращення» – Катеринчук

 Як повідомив депутат Верховної Ради України Микола Катеринчук, цього року 1 вересня принесе жителям України не лише свято знань, а й чергове «покращення» . Одним з найбільш відчутних, на його думку, стане прийняття утилізаційного збору.

 Катеринчук нагадав, що прийняття даного податку призведе до того, що вартість автомобілів зросте мінімум на 6 тисяч гривень, а то й більше – залежно від обсягу двигуна.

 «За цей проект майже у повному складі проголосували регіонали і комуністи», – зазначив депутат.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як вважає Катеринчук, цей податок – чергове ярмо, яке влада намагається повісити на шию громадян. До того ж, за словами депутата, цей закон навряд чи можна назвати легітимним.

 «Іноді з’являється відчуття, що у своїй роботі законодавці від ПР і КПУ керуються творчістю Середньовіччя – стільки жадібності і антинародності у їхніх справах», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

 За його словами, влада намагається залізти в кишені звичайних громадян лише заради того, щоб її стовпи – мільярдери – ахметови – могли зберегти свої надприбутки. Він зазначив, що податки, які не сплачують олігархи, за них оплачують прості громадяни.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Він допускає, що з таким розвитком подій у майбутньому можна очікувати податку на дощі, повітря та інше.

 «Хотілося б дізнатися, що ще потрібно зробити з українцями, які ще обмеження і приниження ввести, щоб ми, нарешті, перестали це терпіти?» , – задався питанням Катеринчук.

Читайте також: