fbpx
Політика

Чечетов боїться, щоб опозиція не гальмувала розвиток України наступного року

Народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в ефірі радіо «Ера-FM» заявив, що головною метою України на сьогоднішній день є євроінтеграція. Однак політик побоюється, що опозиція через майбутні президентські вибори може гальмувати цей процес. Михайло Чечетов вважає, що вибори в Україні тривають вічно і носять перманентний характер. Якщо в європейських країнах і США – це змагання, то в українській державі вибори обов’язково перетворюються на війну, яка ділить країну на «білих» і «чорних». Більше того, багатьом політикам близькість президентських виборів вже починає дурманити голову.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Тепер я боюся одного – щоб опозиція не гальмувала розвиток України наступного року. Тому що декому близькість президентських виборів вже паморочить голову, але ж до них ще півтора року, навіть більше. У нас є стратегічна мета – євроінтеграція, яка повинна згуртувати всі політичні сили. І весь український політикум повинен об’єднатися в ім’я реалізації даної мети, це має згуртувати націю, політиків, щоб ми не втратили темп», – заявив Михайло Чечетов.

Читайте також: