fbpx
Політика

Україна може рухатися лише у напрямку до Європи – Кличко

Перед початком засідання комітету з закордонних справ Європарламенту, на якому сьогодні, 28 серпня, буде розглядатися питання торговельних суперечок між Україною та Росією, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що для подальшого успішного розвитку в України є лише один шлях – до Європи.

  Про це повідомила прес-служба партії «УДАР».

  За його словами, для цього Україна повинна виконати всі вимоги Європейського союзу, відзначивши, що, незважаючи на те, що часу залишилося небагато, він ще є. Як вважає Кличко, для забезпечення європейського майбутнього України всі українські політичні сили повинні згуртувавшись працювати над виконанням умов Євросоюзу.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

  Звернув він увагу і на те, що не можна забувати про проблему політичних ув’язнених в Україні, додавши, що в першу чергу мова йде про Юлію Тимошенко.

  «Це питання є першим в політичному порядку денному. Адже, якщо в країні є політичні в’язні, то ні про яку демократію не може бути й мови», – підкреслив Віталій Кличко.

Читайте також: