fbpx
Новини світу

Роман Абрамович припинив фінансувати російський футбол

Начальник управління з інформаційної політики, що управляє активами Абрамовича компанії Millhouse Джон Манн заявив, що власник лондонського «Челсі» російський мільярдер Роман Абрамович припинив підтримку російського футболу.

За словами Манна, фонд «Національна академія футболу» (НАФ), який фінансувався Абрамовичем, завершить свою роботу у зв’язку з тим, що виконав всі свої завдання. Зокрема, фондом НАФ було побудовано близько 140 футбольних полів, а також модернізована Академія футболу імені Юрія Конопльова.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У той же час, представник Millhouse зміг сказати, чи буде Абрамович і далі співпрацювати з Російським футбольним союзом (РФС).

Про те, що Абрамович незабаром може припинити фінансову підтримку російського футболу, раніше повідомляло видання Forbes, оцінивши сумарні витрати підприємця на НАФ в 150-200 мільйонів доларів. Видання також нагадало, що окрім споруди футбольних полів і модернізації академії, НАФ фінансувала збірну Росії з футболу, оплачуючи контракт колишнього головного тренера цієї команди Гуса Хіддінка.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Роман Абрамович припинив фінансувати російський футбол (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: