fbpx
Кінотеатри

Морган Фріман здивований призначенням Бена Аффлека на роль Бетмена

 Новина про те, що актор Бен Аффлек отримав роль Бетмена у сіквелі фільму «Людина зі сталі» отримала широкий резонанс. Знайшлися ті, хто підтримав його, а також і ті, хто висловився проти. Останні навіть почали збирати підписи для того, щоб замінити його іншим актором. Не залишилися осторонь і актори-колеги Бена Аффлека, які також висловили свою думку з цього приводу. 

 Так, ветеран голівудського кінематографа, актор Морган Фріман, який знімався в останніх трьох фільмах про Бетмена, де головну роль грав Крістіан Бейл, сказав, що був дуже здивований цією новиною. 

 «Моя перша реакція, коли я почув про це, була: "Вау" і "Успіху"», – розповів Морган Фріман. 

 За його словами, він навіть припустити не міг, що так скоро, після трилогії Крістофера Нолана про Темного лицаря, Бетмена знову захочуть повернути на екрани. 

 «Я думав, що пройде кілька років, поки всі забудуть про трилогію. Тому навіть і не знаю. Сподіваюся, Бен впорається», – зазначив актор. 

 Проте, Морган Фріман все одно не може уявити, як буде Аффлек виглядати в цій ролі. 

 Що ж до себе самого, то він заявив, що не стане повертатися до ролі Луціуса Фокса, яку виконав в оригінальній трилогії. 

 «Якщо цей персонаж і буде в новому фільмі, то я не думаю, що його буду грати я. Якщо ви міняєте ключового героя, то ви заміните і всіх інших», – підкреслив він. 

 У грудні Моргана Фрімана можна буде побачити в комедії «Останній Вегас» з Майклом Дугласом, Робертом Де Ніро і Кевіном Клайном

Трейлер до фільму «Останній Вегас» (відео):

Читайте також: