fbpx
Політика

Росії не вигідно псувати відносини з нами – Азаров

 Під час засідання Кабінету Міністрів України від 28 серпня прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що співпраця між Україною і Росією потрібна обом сторонам. За його словами, особливо це стосується авіакосмічної сфери, в якій Росія, на відміну від України, не має значних досягнень.

  Він нагадав, що в даній сфері Україна як і раніше випереджає багато світових розробок, і тому очевидно, що співпраця у цій сфері лише йде на користь обом державам і підсилює їх позиції.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

  При цьому він звернув увагу на те, що для реалізації всіх задумів українських авіаконструкторів потрібне потужне фінансування, якого Україна, на жаль, не може собі дозволити. І тут, за словами Азарова, Україна готова надати першість Росії – як своєму давньому і надійному партнеру і союзнику.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

  Раніше російські політики говорили про те, що Митний союз може ввести ряд обмежень відносно України у разі її євроінтеграції. Крім того, зазначалося і те, що інтеграція до Європи лише зашкодить торговим відносинам між Україною і Росією.

   За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: