fbpx
Суспільство

Олександр Ф. Скляр візьме участь у московському “Фестивалі міських романтиків”

У День міста, який москвичі святкують у суботу, 7 вересня, у дев’яти столичних округах пройде "Фестиваль міських романтиків". Захід продовжиться і в неділю, 8 вересня. Минулого року фестиваль проходив тільки у Парку культури і відпочинку імені Горького, уього року географія його розширена.

Участь у цьогорічному "Фестивалі міських романтиків" візьмуть понад 50 музикантів, у тому числі групи Billy’s Band, "Квартал", "Бачили! Знаємо", Qui? Toi!, Pep-See, "Мегаполіс" на чолі з Олегом Нестеровим, виконавці Олександр Ф. Скляр, Nina Karlsson, Mila Raketa і багато інших. Крім музикантів "Фестиваль міських романтиків" відвідають художники, письменники і поети, атмосферу свята привнесуть вуличні театри та духові оркестри.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

Відвідувачів дев’яти московських майданчиків чекають кілька ярмарків, де можна купити чудові дизайнерські речі, прикраси, книги, платівки і картини. Візьмуть участь у "Фестивалі міських романтиків" і зарубіжні гості – колективи з Норвегії Marie Due, Maya Vik і Mhoo. Планується, що подібні фестивалі будуть проводитись в Москві щорічно.

Читайте також:  Плагіат культури в Росії: самовар, кокошник, вушанка, балалайка, горілка, валянки, гармошка (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: