fbpx
Футбол

Мирон Маркевич: Ми гранично мотивовані рішенням УЄФА та Лозанського суду і хочемо добитися максимального результату в чемпіонаті України

Сьогодні харківський «Металіст» дізнався чергове рішення Лозанського спортивного суду, який вкотре відхилив апеляцію харківського клубу на заборону УЄФА грати цього сезону в Лізі чемпіонів.

Офіційний сайт «Металіста» наводить сьогодні ввечері слова наставника харківського клубу, який прояснив ситуацію в команді в зв’язку з рішеннями, винесеними CAS і УЄФА. Зазначимо, після заборони грати в єврокубках з’являлися припущення про те, що «Металіст» можуть покинути деякі футболісти, а в засобах масової інформації з’являлася інформація про зацікавленість низки європейських клубів у послугах Соси і Крістальдо. З цього приводу Мирон Маркевич заявив, що вперше про це чує і підкреслив наступне: «У всіх наших футболістів діючі контракти, на клуб ніхто з пропозиціями не виходив». Мирон Богданович також зазначив: «Я розумію, що хтось таким чином хоче дестабілізувати атмосферу в команді і перешкодити нам. Але у них нічого не вийде».

За словами наставника «Металіста», гравці його команди «зосереджені на підготовці до матчу з "Шахтарем" і не думають ні про які переходи». Мирон Маркевич підкреслив, що «хлопці гранично мотивовані рішенням УЄФА та Лозанського суду, дуже хочуть домогтися максимального результату в чемпіонаті України і завоювати право на участь у Лізі чемпіонів». Як зазначає наставник «Металіста», тренерський штаб і футболісти харківського клубу мають намір зробити все можливе, щоб на стадіоні в Харкові вболівальники почули гімн Ліги чемпіонів.

Керівництво клубу, як підкреслив Мирон Богданович, підтримує команду і вселяє в гравців впевненість. «Тренерський штаб і футболісти, у свою чергу, постараються не підвести наших уболівальників», – резюмує Мирон Маркевич.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок в рамках 8-го туру УПЛ харківський «Металіст» зіграє з донецьким «Шахтарем». На сьогоднішній день «Металіст» займає перше місце в турнірній таблиці УПЛ, яке дає право напряму потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів.

За матеріалами: metalist.ua

 

Читайте також: