fbpx
Новини світу

Обама залишився під враженням від фільму «Дворецький»

 В американський кінопрокат вийшов новий фільм Лі Деніелса «Дворецький», заснований на реальних подіях і розповідає про чорношкірого дворецького, який служив в Білому домі при восьми президентах. Головну роль у фільмі зіграв актор Форест Уїтакер.

  Нинішній президент Сполучених Штатів Барак Обама розповів, що вже встиг подивитися цей фільм і навіть зронити сльозу під час перегляду. За його словами, його торкнулася доля не тільки цього дворецького, але і всіх інших чорношкірих, які володіючи тими чи іншими талантами, так і не зуміли проявити себе через дискримінацію і сегрегації.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

  В даний момент фільм «Дворецький» лідирує в американському кінопрокаті і вже встиг заручитися втішними відгуками від критиків. Не виключено, що він візьме участь у гонці за «Оскар».

  Крім Фореста Уїтакера у фільмі також знялися Опра Уїнфрі, Джон Кьюсак, Алан Рікман, Ленні Кравіц, Лів Шрайбер, Робін Вільямс, Джеймс Марсден, Алекс Петтіфер та багато інших.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Трейлер до фільму «Дворецький» (відео):

  За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: