fbpx
Політика

Ахметов може підтримати Вілкула на президентських виборах – Бригинець

Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, посилаючись на прогноз українського політолога Небоженка, повідомив про те, що найбагатша людина України Ренат Ахметов може підтримати на президентських виборах 2015 року кандидатуру Олександра Вілкула, який зараз займає пост віце-прем’єр-міністра. Як зазначив Бригинець, це дуже схоже на його припущення, озвучене раніше – що Партія регіонів не стане підтримувати кандидатуру Януковича і шукатиме нового кандидата на пост президента.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

  «Різниця лише в тому, що ні Вілкул, ні Арбузов, ні хто інший не насмілиться на висунення своєї кандидатури», – написав депутат.

  За його словами, їх участь в кінцевому підсумку призведе до того, що в другий тур пройдуть 2 опозиціонери і Ахметову та іншим українським олігархам доведеться робити ставку на того, хто насмілиться вийти у відкритий бій проти Януковича.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

  «Їх імена відомі, і всі вони з опозиції», – підкреслив Олександр Бригинець.

Читайте також: