fbpx
Футбол

Юрій Сьомін про роботу в «Динамо»: Моя совість чиста. Ми щороку грали в Лізі чемпіонів

У той час, коли на посту наставника київського «Динамо» працював російський фахівець Юрій Сьомін, можна було часто чути критику на адресу тренера. Аналогічна ситуація була і під час роботи зі столичним клубом Валерія Газзаєва. Як би там не було, але при тому ж Сьоміну київське «Динамо» не опускалося за підсумками сезону на третє місце в УПЛ, а на стадіоні в Києві звучав гімн Ліги чемпіонів. Хтось може припустити, що Олег Блохін зараз пожинає плоди провалів у роботі інших фахівців, але ж «Динамо» в літнє міжсезоння серйозно посилилося й, швидше за все, необхідний лише час для досягнення командою високих результатів.

Сам же Юрій Сьомін, слова якого наводять ЗМІ з посиланням на «Спорт-Експрес», вважає, що його робота в київському «Динамо» була нормальною. За словами російського фахівця, іноді керівникам клубів здається, що головний тренер не здатний поставити гру команді, але це, як підкреслив Юрій Сьомін, «частина тренерської професії». «Моя совість чиста. Я зробив «Динамо» чемпіоном. Ми щороку грали в Лізі чемпіонів», – резюмує Юрій Сьомін, говорячи про свою роботу в столичному клубі.

В даний час Юрій Сьомін керує азербайджанським футбольним клубом «Габала» і перед російським фахівцем стоять високі цілі – потрапити в єврокубки. Юрій Сьомін висловив упевненість, що він зможе вирішити поставлені перед ним і командою завдання.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: