Російські туристи не поспішають відмовлятися від відпочинку в Єгипті

Незважаючи на введення надзвичайного стану в Єгипті та рекомендації МЗС РФ утриматися від поїздок в цьому напрямку, російські туристи не поспішають повертати свої квитки. Раніше МЗС РФ закликав туристичних операторів припинити продаж турів у Єгипет і повернути гроші тим туристам, які вже встигли купити путівки. 

 Проте, як повідомила генеральний директор туристичної компанії Pegas Touristik Ганна Підгірна, близько 35% туристів, що купили путівки до Єгипту, не стали відмовлятися від своїх планів відвідати цю країну через попередження МЗС. Також вона зазначила, що поки не планується евакуація всіх російських туристів. 

 «Ми вирішили дати можливість туристам довести відпочинок до терміну закінчення туру», – повідомила Підгірна 

Related Post

 Враховуючи ситуацію, що склалася в Єгипті, російські туроператори побоюються за зимовий сезон, оскільки не можуть знайти альтернативу відпочинку в Єгипті на цей період. 

 Заступник генерального директора туристичної компанії Tez Tour Володимир Каганер зазначив, що в даний момент знайти альтернативу Єгипту не проблема, але коли буде закрито сезон у Туреччині і Європі, Єгипет залишиться безальтернативним напрямом. 

  За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment