fbpx
За кордоном Україна

Російські туристи не поспішають відмовлятися від відпочинку в Єгипті

Незважаючи на введення надзвичайного стану в Єгипті та рекомендації МЗС РФ утриматися від поїздок в цьому напрямку, російські туристи не поспішають повертати свої квитки. Раніше МЗС РФ закликав туристичних операторів припинити продаж турів у Єгипет і повернути гроші тим туристам, які вже встигли купити путівки. 

 Проте, як повідомила генеральний директор туристичної компанії Pegas Touristik Ганна Підгірна, близько 35% туристів, що купили путівки до Єгипту, не стали відмовлятися від своїх планів відвідати цю країну через попередження МЗС. Також вона зазначила, що поки не планується евакуація всіх російських туристів. 

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

 «Ми вирішили дати можливість туристам довести відпочинок до терміну закінчення туру», – повідомила Підгірна 

 Враховуючи ситуацію, що склалася в Єгипті, російські туроператори побоюються за зимовий сезон, оскільки не можуть знайти альтернативу відпочинку в Єгипті на цей період. 

 Заступник генерального директора туристичної компанії Tez Tour Володимир Каганер зазначив, що в даний момент знайти альтернативу Єгипту не проблема, але коли буде закрито сезон у Туреччині і Європі, Єгипет залишиться безальтернативним напрямом. 

Читайте також:  У Словаччині тисячі людей вийшли на протест проти уряду і на підтримку України

  За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: