«У Путіна увійшов сатана», – Патріарх Філарет

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прокоментував психічний стан президента Російської Федерації Володимира Путіна. Як заявив Патріарх, президент Російської Федерації Володимир Путін «підпав під дію сатани». Про це стало відомо із заяви, опублікованої на офіційному сайті Української православної церкви Київського патріархату.

«З великим жалем я повинен нині сказати, що серед правителів світу цього, що за фактом хрещення вналежать до Православної Церкви, з’явився справжній новий Каїн – не по імені, але у справах. Справи його свідчать, що згадуваний правитель, як і перший в історії братовбивця Каїн, підпав під дію сатани», – сказано в заяві Патріарха Філарета.

За його словами, лідер російської держави «говорить явну і відверту брехню». Крім того, Володимир Путін «цинічно бреше і посилає в Україну своїх убивць – найманців». Як пояснив Патріарх Філарет, наслідком таких дій російського президента є численні жертви серед українського населення.

Related Post

На думку Патріарха, саме на російському лідері і лежить «найбільша провина» за смерті українців на Донбасі. Філарет запевняє, що у владі Володимира Путіна негайно зупинити кровопролиття і смерті. Втім, заради своєї гордині Володимир Путін продовжує множити зло.

«Володимир Путін називає себе братом для українського народу, але насправді він по справах своїх істинно став новим Каїном. Він залишається глухим до закликів одуматися, бо в нього, як у Юду Іскаріота, увійшов сатана», – підкреслив Патріарх.

Незважаючи на це, український патріарх вірить в покаяння російського лідера. Після цього Філарет звернувся до російського лідера від імені мільйонів людей з проханням припинити «примноження брехні і вбивств».

Раніше Патріарх Філарет висловив упевненість, що Україна переможе в збройному протистоянні на сході.

Leave a Comment