fbpx
Політика

Опозиція сприймає роботу в парламенті як шоу – регіонал

Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Михайло Опанащенко вважає, що політичним силам слід консолідувати зусилля на благо країни, особливо напередодні підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. 

 Про це повідомила прес-служба Партії регіонів. 

 За його словами, до недавнього часу окремі політичні сили лише декларували своє бажання йти в Європу, але на справі нічого для цього не робили. У той же час нинішня влада, як вважає депутат, поетапно виконує всі умови, поставлені Європейським союзом перед Україною. 

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «І зараз ми на порозі історичної події – підписання даного договору. Але для цього ще необхідно плідно і конструктивно попрацювати у Верховній Раді», – підкреслив Опанащенко

 Також він зазначив, що депутатам від опозиції слід припинити перешкоджати роботі парламенту і зосередитися на роботі над законодавством. В даний час, на його думку, опозиція займається лише самопіаром і збором овацій. 

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Для опозиції Верховна Рада – це шоу. А для партії влади – це робота», – додав Опанащенко

Читайте також: