fbpx
Шоу-бізнес

Вин Дизель получил звезду на Аллее Славы

Він Дізель, зірка американських бойовиків, режисер, сценарист і продюсер в одній особі, приєднався до власників іменних зірок на голлівудській Алеї Слави. 

 Поки весь світ аплодує останнім роботам актора, сам він у компанії близьких людей приймав вітання від знаменитих персон світу голлівудського кіно і особисто доторкнувся до заповітної зірки, яка з цього моменту осяює своїм світлом каліфорнійську землю. 

 Вітаючи Він Дизеля з іменною зіркою на Алеї Слави, нам лише залишається дивуватися, що ім’я засновника кількох продюсерських компаній, володаря премії каналу MTV за роль Домініка Торетто у фільмі «Форсаж» та однієї з головних осіб голлівудських бойовиків, з’явилося на Алеї Слави тільки тепер. 

 До слова, порадіти за Він Дизеля на відкриття його зірки на Алеї Слави прийшли: подруга Палома Хіменес, дочка і син Дизеля і його колеги Мішель Родрігес, Джордана Брюстер, Рон Мейер та інші. 

 Нагадуємо, що останні проекти Віна Дизеля – шоста частина франшизи «Форсаж» одержала найкращі відгуки, а картина «Ріддік» входить в топ-100 найбільш очікуваних картин. 

  За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: