fbpx
Футбол

«Так не можна ставитися до нашої команди!», – Андрій Ярмоленко

Нападник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко, який в матчі із запорізьким «Металургом» відзначився забитим м’ячем, прокоментував вчорашню гру. За його словами, головний тренер «Динамо» обурений суддівством. «Те, як ця людина судила – це неподобство, так не можна ставитися до нашої команди», – стверджує Ярмоленко. Команда б’ється за результат, а «ці незрозумілі штрафні» в кінці матчу можуть звести до нуля всі зусилля «біло-синіх», впевнений футболіст.

На питання про те, чи була тренерською установкою «активна гра» команди в перші 15 хвилин обох таймів, Андрій Ярмоленко відповів: «Ні, ви ж розумієте, що не можна провести в однаково високому темпі всю гру». На думку Ярмоленка, зараз ні в однієї команди не вистачить на таку гру сил у фізичному плані. У цілому, як вважає форвард «Динамо», команда грала непогано, створювала моменти, проте реалізація знову залишає бажати кращого. У наступних матчах потрібно додавати у цьому компоненті, адже надалі команди будуть більш серйозними і не дозволять створити таке велике число моментів «Динамо».

Крім того, матч з «Металургом» прокоментував і голандський півзахисник «Динамо» Джермейн Ленс: «Я задоволений своєю командою, оскільки ми зуміли перемогти». Проте, підкреслив Ленс, незважаючи на хорошу гру команди, результат дався непросто: «Ми грали не тільки проти господарів, а й проти судді». Іноді головний арбітр приймав дивні рішення. На думку голандського футболіста, «Металург» – сильніша команда, ніж казахстанський «Актобе». Запорізька команда грає дуже хороший футбол. «Динамо» забило двічі, хоча мало ще шанси на взяття воріт. Команда спробує підправити цей компонент в наступному матчі, – підсумував голландський легіонер київського «Динамо».

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

 

Читайте також: