fbpx
Музика

Емінем випустив новий альбом

На церемонії вручення премій MTV Video Music Awards американський реп-виконавець Емінем оголосив назву і дату виходу свого наступного альбому. За словами репера, його новий студійний диск буде називатися MMLP 2, а в продаж збірка надійде 5 листопада 2013.

Спонсори проекту – лейбли Aftermath і Interscope, а продюсерами нового альбому виступили Доктор Дре і Рік Рубін, раніше співпрацювали з такими зірковими величинами, як System of a Down, Red Hot Chili Peppers і Slipknot.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Вже через кілька годин після анонсу нового диска його трейлер з’явився на YouTube. Назва збірки MMLP 2 – не що інше, як нагадування про знаменитий альбом Емінема Marshall Matters LP, що побачив світ 13 років тому. У той знаменитий мікс увійшли такі хіти, як The Real Slim Shady і Stan, популярні серед реперської тусовки і донині.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

MMLP 2 – восьмий сольний диск у кар’єрі Емінема. Останній альбом Recovery був виданий 2010 року і відразу злетів на вершину рейтингу за кількістю продажів. Участь у записі цієї збірки разом з Емінемом також брали музиканти Ліл Уейн, Ріанна, Pink та Kobe.

Емінем. MMLP 2 (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: