fbpx
Політика

Прихильники Януковича в кінцевому підсумку побіжать в опозицію – Бригинець

Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернув увагу на те, що останнім часом провладні ЗМІ все частіше піднімають тему відсутності у опозиції єдиного кандидата на пост президента. При цьому Бригинець зазначив, що Юрій Луценко, наприклад, вже навпаки встиг нарахувати 5 кандидатів, 2 з яких, на думку самого Бригинця, потраплять у другий тур виборів.

 За його словами, у кого дійсно зараз немає кандидата, так це у представників бізнес-кіл і влади. Він упевнений, що в кінцевому підсумку бізнесмени будуть агітувати за Януковича, але самі будуть думати про те, кому ж з опозиціонерів віддати свій голос.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Як повідомив Бригинець, у разі перемоги Януковича 2015 року, постраждає вся країна, у тому числі і провідні олігархи – Ахметов, Коломойський, Пінчук, Фірташ та інші.

 «Вони, може, і залишаться живі, але олігархами вже не будуть», – підкреслив опозиціонер.

 Бригинець заявив, що за опозицію переживати не варто, оскільки в кінцевому підсумку все закінчиться тим, що прихильники Януковича самостійно побіжать в опозицію, однак сам він зробить все можливе, щоб такі люди не потрапили до лав «Батьківщини».

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Мені не по дорозі з регіоналами», – зазначив депутат.

Читайте також: