fbpx
Шоу-бізнес

Голос-2 обіцяє здивувати оригінальними учасниками

На «Першому каналі» тривають кастинги другого сезону шоу «Голос». Із 10 тисяч надісланих заявок продюсери проекту намагаються відібрати найбільш цікавих учасників, які пізніше з’являться перед суддями і телеглядачами під час «сліпих прослуховувань». Зараз же, як розповів продюсер проекту «Голос» Євген Орлов, практично кожен початківець музикант намагається підкорити суддів «стандартним набором» у виконанні Адель і Миколи Носкова. Продюсери ж сподіваються почути від конкурсантів щось інше.

«Нас приваблює, коли люди не йдуть за стандартним шляхом, а співають щось оригінальне. Не обов’язково суперхіти, ми від них стомилися вже на заочному прослуховуванні заявок», – повыдомив Євген Орлов.

Одну з таких самобутніх виконавиць, вже, схоже, знайшли. У другому сезоні «Голос», який виходить на телеекрани вже цієї осені, з’явиться 19-річна Соня Юсим. Конкурсантка зовні дуже схожа на переможницю попереднього сезону проекту Діну Гаріпову. Соня володіє надзвичайно красивим голосом. А путівку на «сліпі прослуховування» вона отримала завдяки пісні Адель Rolling in the Deep. Дівчина вже заявила, що в разі перемоги на «сліпих прослуховуваннях» в шоу «Голос» вона дуже хотіла б потрапити в команду Леоніда Агутіна або Діми Білана. 

Діна Гаріпова на шоу "Голос" (відео):

За матеріалами: 1tv.ru

Читайте також: