fbpx
Шоу-бізнес

Мадонна очолила рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей

Журнал Forbes оновив рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей. За підсумками 2012 року верхній рядок списку зайняла американська співачка Мадонна, що заробила торік 125 000 000 доларів. Як відзначають журналісти, основну частину доходу виконавиці принесло світове турне на підтримку її останнього альбому MDNA. Причому сам диск визнаний не найбільш продаваним. Також банківські вклади Мадонни поповнилися за рахунок продажу власної лінії одягу і парфумів. Має співачка і певну кількість акцій у кількох дохідних компаніях.

На другому місці в рейтингу найбільш високооплачуваних знаменитостей опинився режисер Стівен Спілберг, який має на своїх рахунках 100 000 000 доларів. Більшість коштів Спілбергу надходить від показу його старих картин на закордонних телеканалах.

Замкнули трійку лідерів телеведучий Саймон Коуелл і письменниця Е. Л. Джеймс (автор еротичного роману «П’ятдесят відтінків сірого»). Обидва вони заробили 2012 року по 95000000 доларів.

Далі в списку Forbes слідують радіоведучий Говард Стерн, письменник Джеймс Паттерсон, журналіст Гленн Бек і режисер Майкл Бей.

Мадонна. Тур на підтримку альбому MDNA (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: