fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чемпіон НБА, чоловік Хлої Кардаш’ян зник безвісти

Відомий американський баскетболіст Ламар Одом, чоловік телеведучої Хлої Кардаш’ян, пропав безвісти. Він не виходить на зв’язок вже протягом трьох діб, повідомляють американські видання. Місцезнаходження Одома невідомо.

Дружина спортсмена пояснила, що вигнала свого чоловіка з дому минулої середи. Приятель зоряного подружжя стверджує, що причиною сварки стала відмова Ламара пройти черговий курс лікування від наркотичної залежності.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Ламар Одом – дворазовий чемпіон Національної баскетбольної асоціації в складі "Лос-Анджелес лейкерз" – торік пройшов курс лікування від наркотичної залежності. Він не вживав заборонені препарати весь минулий сезон, але влітку поточного року знову повернувся до своєї згубної звички.

Хлоя Кардаш’ян разом з сестрами Кім і Кортні володіє і управляє бутиками жіночого одягу DASH в передмісті Лос-Анджелеса і Майамі. Дівчина з 2007 року брала участь в реаліті-шоу про свою сім’ю Keeping Up with the Kardashians, а також знімалася в телесеріалах (в основному, в ролі камео). Зараз Хлоя веде власний проект на телебаченні.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

 

Читайте також: