fbpx
Музика

“Мумій Троль” презентував альбом “SOS Матросу”

Напередодні, 25 серпня, відбувся реліз десятого альбому групи "Мумій Троль" під назвою "SOS Матросу". Цей збірник був написаний у кругосвітній подорожі музикантів на борту парусника "Сєдов", яке тривало 14 місяців – з травня 2012 року по липень 2013 року.

"Мумій Троль" присвятив новий диск вітчизняному року. «15 років тому наші колеги з російського року називали нас "групою-одноденкою", але найсмішніше, що всі пісні нашої групи живуть і нинішнім днем, а всі альбоми можуть здатися записаними сьогодні, і аж ніяк не вчора, чого не скажеш про багато інших вітчизняних робіт», – розповів лідер групи Ілля Лагутенко.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За словами музиканта, у російського року є своя легенда. Найкраще в вітчизняному році відбувалося у 80-ті роки минулого сторіччя «Це – скарб, і цей скарб потрібно берегти і вивчати, більше ним харчуватися, ніж перетравлюватися в соках декількох виконавців сьогодення», – упевнений Лагутенко. "Мумій Троль", за словами лідера групи, став невід’ємною частиною російського року і є його «культовим представником», а альбом "SOS Матросу" – це данина поваги музиці рок-лабораторій і рок-клубів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

"Мумій Троль". "SOS Матросу" (відео):

 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: