fbpx
Комп'ютерні ігри

У мережу просочився саундтрек до GTA V

 Незважаючи на те, що вихід довгоочікуваного продовження гри Grand Theft Auto запланований на 17 вересня, в мережу вже встиг потрапити саундтрек до майбутнього хіту. Наскільки відомо, витік стався з боку компанії Sony, в чиєму сервісі PlayStation Network з’явилися файли попереднього завантаження нової гри.

 Проаналізувавши матеріали, що потрапили в мережу, гравці зуміли встановити, що всього в GTA V міститься близько 20-30 годин музики. У числі виконавців, чиї пісні будуть звучати в грі – Ріанна, Елтон Джон, Снуп Догг, Брітні Спірс і багато інших.

У Sony вже визнали, що витік стався з їх вини і поспішно видалили файли попереднього завантаження зі свого онлайн-магазину. У той же час, компанія Rockstar, що є творцем серії ігор GTA, висловила своє невдоволення подією і заявила про намір блокувати на своїх сайтах облікові записи користувачів, які спробують поділитися з іншими гравцями інформацією, що потрапила в мережу.

 Нагадаємо, що спочатку GTA V буде доступна лише власникам консолів Xbox і PlayStation. Через деякий час після запуску гри з’явиться її онлайн-версія.

 Зазначимо, що головна особливість нової частини GTA полягає в тому, що гравець цього разу буде керувати не одним персонажем, а відразу трьома – між якими він зможе поступово перемикатися.

Геймплей GTA V (відео):

  За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: