fbpx
Політика

Євроінтеграція посприяє захисту української незалежності – Павленко

 Депутат Верховної Ради України від фракції «УДАР» Ростислав Павленко вважає, що одна з ключових переваг євроінтеграції України полягає в тому, що це надасть дієвий механізм захисту нашої незалежності. Він також зазначив, що цей процес вимагає участі всіх політичних сил, а влада повинна зосередитися на удосконаленні законодавства, особливо в тому випадку, якщо вона дійсно щира у своїй єврориториці.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«При цьому завдання опозиції полягає в тому, щоб були прийняті необхідні закони, а їх текст відповідав євростандартам», – додав Павленко.

Депутат нагадав, що останнім часом у парламенті досить часто були такі випадки, коли вносилися законопроекти з проєвропейськими назвами, однак на ділі вони їм не відповідали. За його словами, зараз необхідно зайнятися прийняттям дійсно євроінтеграційних законопроектів і в разі виникнення якихось суперечок йти на компроміс, як це було у випадку з антикорупційним законодавством.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як вважає Павленко, насамперед необхідно покласти край політичним репресіям, звільнити Тимошенко, ліквідувати залежність судової системи від виконавчої та законодавчої влади і призначити вибори в Києві.

Читайте також: