fbpx
Політика

Мосміськвиборчком виніс Навальному попередження

Московська міська виборча комісія за результатами перевірки скарг на передвиборну агітацію кандидата в мери Москви Олексія Навального винесла опозиціонеру усне попередження. Представники Мосміськвиборчкому заявили, що сподіваються на розуміння, а також вважають, що Навальний «врахує помилки» і не буде надалі допускати порушень законодавства з боку співробітників свого штабу.

«Ставимося до цього спокійно», – заявив глава передвиборного штабу Навального Леонід Волков, додавши, що вони не збираються оскаржити попередження Мосміськвиборчкому. За словами Волкова, весь сенс скарг на передвиборну агітацію кандидата в мери Москви Олексія Навального полягав у тому, щоб «створити шум».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, з скаргою на штаб Навального в Мосміськвиборчкому звернулися члени партії «Справедлива Росія». Вони стверджували, що прихильники кандидата від РПР-ПАРНАС поширюють агітаційні матеріали без вихідних даних, що суперечить існуючому виборчому законодавству. Раніше в Мосміськвиборчкомі не виключали, що подібні скарги можуть призвести до зняття кандидатури Олексія Навального з майбутніх виборів столичного градоначальника.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: