fbpx
Політика

Парламент повинен прийняти рішення про дату виборів Київради і мера – Литвин

  Український парламент в перший тиждень своєї роботи у вересні має ухвалити рішення про дату виборів до Київради та мера столиці, – заявляє позафракційний народний депутат України Володимир Литвин.

"Рішення про дату виборів Ради (Київради – ІФ) і голови міста, має бути прийняте постановою на першому пленарному тижні Верховної Ради у вересні", – написав на своїй сторінці в Фейсбук В.Литвин у п’ятницю.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку народного депутата, рішення про дату проведення виборів у Києві має бути публічно погоджено усіма політичними силами.

В. Литвин вважає, що за умови призначення дати виборів у столиці, сесії Київради повинні проводитися, оскільки влада здійснюється безперервно.

За словами В. Литвина, в період до виборів на сесії Київради треба виносити тільки нагальні питання забезпечення життєдіяльності міста, а на всі інші питання накласти табу.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"На мій погляд, це було б по-державному і зрозуміло киянам. А чергові видовища нічого не додають і є просто сеансами зневаги до країни з боку політичних вболівальників", – зазначив народний депутат.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: