fbpx
Політика

Бригинець сподівається, що жителі Донецька висловлять Януковичу свій негатив

  Як повідомив член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, президент України Віктор Янукович відправиться відзначати День Незалежності до себе на батьківщину – в Донецьк. За його словами, в цьому нічого поганого немає, проте він вважає, що жителям цього міста просто не пощастило, оскільки замість того, щоб насолоджуватися святом, їм доведеться йти і зустрічати главу держави, який вважає, що його там дуже люблять.

При цьому він звернув увагу на те, що сьогодні, 23 серпня, у ЗМІ також з’явилася інформація про те, що люди повинні взяти з собою паспорти.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Цікаво, це для того, щоб потім виписати їм премії, або навпаки, щоб підрахувати і встановити, хто був і нічого з ними не робити, а тих, кого не було – розстріляти?», – задається питанням депутат.

Тим не менш, він сподівається на те, що в рамках своєї поїздки, Янукович все ж дізнається, що про нього думають жителі Донецька, з якими сам Бригинець нещодавно спілкувався. Він нагадав, що під час свого візиту, мешканці міста досить негативно висловлювалися на адресу глави держави.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Можливо, після цієї поїздки він зрозуміє, що за його спиною не залишилося Донбасу, на який він так спирався», – підкреслив Бригинець.

Бригинець про поїздку Януковича в Донецьк (відео):

Читайте також: