fbpx
Політика

Азаров розповів про своє ставлення до вишиванки

У День Незалежності багато жителів України одягають вишиванки, висловлюючи таким чином свою повагу до історії та традицій свого народу. В останні роки без вишиванки не обходиться жодне національне свято. Народні депутати від опозиції навіть вирішили носити національний одяг на засідання Верховної Ради, через що серед парламентаріїв вибухнув справжній скандал. Але як би там не було, традиції свого народу повинен поважати кожен громадянин України. Отже, хоча б раз на рік, в День Незалежності, одягати національну сорочку або сукню. А ось як ставиться прем’єр-міністр Микола Азаров до вишиванки – з таким запитанням до нього звернулися користувачі мережі. На що глава уряду відповів:

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Мені дуже подобається цей вид одягу, і всі мої дитячі фотографії чомусь були зняті у вишиванках. Не можу згадати, чому, але мені вони дуже подобалися і тоді, і сьогодні. Сьогодні у мене теж є кілька сорочок з вишивкою, і на відпочинку я люблю їх надягати. Але в офіційних стосунках прийнята інша форма одягу», – написав Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: