fbpx
Політика

Деякі фракції думають лише про президентські вибори – Азаров

 Сьогодні, 23 серпня, прем’єр-міністр України Микола Азаров відповів на запитання одного з користувачів соціальної мережі Facebook, який цікавився, чому депутати різних фракцій, що підтримують євроінтеграцію, не можуть об’єднатися заради досягнення цієї мети.

«Хіба є принципові відмінності в євроінтеграції Партії регіонів від євроінтеграції УДАРу»?, – запитали у Азарова.

Прем’єр-міністр написав, що вся справа в тому, що в кожній фракції є свої кандидати на пост президента, зокрема і в партії «УДАР», і ці фракції, за його словами, в першу чергу думають лише про вибори.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«А нам доводиться вирішувати практичні завдання в житті країни, ці завдання вимагають прийняття іноді важких рішень», – зазначив Азаров, додавши, що опозиція на такі рішення не йде.

За словами Азарова, саме в цьому і криється основна проблема того, що різні політичні сили не можуть скоординувати свої дії.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«На словах вони виступають "за", а на ділі блокують роботу сесії Верховної Ради, намагаючись зібрати електоральні очки», – підкреслив прем’єр, нагадавши, що опозиція вже двічі заважала роботі Київради.

Читайте також: