fbpx
Політика

Євроінтеграція посприяє захисту української незалежності – Павленко

 Депутат Верховної Ради України від фракції «УДАР» Ростислав Павленко вважає, що одна з ключових переваг євроінтеграції України полягає в тому, що це надасть дієвий механізм захисту нашої незалежності. Він також зазначив, що цей процес вимагає участі всіх політичних сил, а влада повинна зосередитися на удосконаленні законодавства, особливо в тому випадку, якщо вона дійсно щира у своїй єврориториці.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«При цьому завдання опозиції полягає в тому, щоб були прийняті необхідні закони, а їх текст відповідав євростандартам», – додав Павленко.

Депутат нагадав, що останнім часом у парламенті досить часто були такі випадки, коли вносилися законопроекти з проєвропейськими назвами, однак на ділі вони їм не відповідали. За його словами, зараз необхідно зайнятися прийняттям дійсно євроінтеграційних законопроектів і в разі виникнення якихось суперечок йти на компроміс, як це було у випадку з антикорупційним законодавством.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Як вважає Павленко, насамперед необхідно покласти край політичним репресіям, звільнити Тимошенко, ліквідувати залежність судової системи від виконавчої та законодавчої влади і призначити вибори в Києві.

Читайте також: