fbpx
Спорт

Віце-президент Top Rank: У Василя Ломаченка буде «пекельний дебют»

Віце-президент промоутерської компанії Top Rank Карл Моретті, з якою свій перший контракт в професійній боксерській кар’єрі підписав Василь Ломаченко, прокоментував майбутній дебют українця на професійному ринзі.

За словами Моретті, у Василя Ломаченка буде «пекельний дебют». Крім того, віце-президент промоутерської компанії Top Rank підкреслив наступне: «Не хочу драматизувати, але це нечувано в профібоксі». Моретті спробував згадати історію боксу і зазначив, що в 1957 році «Флойд Паттерсон, сам побувавши на підлозі, 6 разів відправляв у нокдаун олімпійського чемпіона Пітера Радемахера». Передбачається, що українець Василь Ломаченко свій перший бій у ранзі професіонала проведе 12 жовтня з Джонатаном Окендо. Цей поєдинок буде складатися з 10 раундів. Бій Ломаченко-Окендо відбудеться в Лас-Вегасі в андеркарті поєдинку Хуан Мануель Маркес – Тімоті Бредлі.

Віце-президент промоутерської компанії Top Rank зазначає: «Ви тільки подивіться, який досвід у Окендо, і з ким він бився». При цьому Моретті говорить про впевненість у своїх силах Василя Ломаченка. «Ми зробимо все можливе, щоб привести його до титулу якомога швидше», – резюмує Моретті.

Нагадаємо, що раніше про Василя Ломаченка свою думку висловив сам Боб Арум, заявивши наступне: «Василь "Великий" Ломаченко став найбільшим боксером в історії аматорського боксу, і зараз ми подивимося, чи вдасться йому стати найбільшим боксером-професіоналом цієї ери».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: