fbpx
Політика

День Державного прапора. Янукович привітав українців і закликав їх поважати свою державу

  Державний прапор України є невід’ємним символом незалежності, гордості за свою Вітчизну і ознакою нашої самоідентифікації, йдеться у зверненні президента України Віктора Януковича з нагоди Дня державного прапора.

"Синьо-жовтий стяг втілює одвічне прагнення українців до мирної праці під чистим небом на своїй землі, забезпечення власного добробуту, побудови прогресивного, інтегрованого в сучасний світ суспільства", – йдеться у зверненні глави української держави до українського народу, оприлюдненому його прес-службою у п’ятницю.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Президент зазначив, що "це свято єднання всіх громадян і патріотів незалежно від регіону проживання, віросповідання або політичних пристрастей".

"Щиро вітаю усіх з Днем державного прапора України. Закликаю берегти і поважати свою державу та її символи. Бажаю здоров’я, наснаги та успіхів в ім’я сильної і заможної України", – заявив В.Янукович співвітчизникам.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: