fbpx
Політика

Китай зацікавився методами роботи МНС Росії

Статс-секретар – заступник глави МНС Сергій Артамонов обговорив з послом КНР в РФ Лі Хуеєм паводкову ситуацію на Далекому Сході і в провінціях Китаю, а також деякі питання взаємодії. Як повідомила офіційний представник МНС Росії Ірина Россіус, китайська сторона відзначила ефективність системи МНС.

"Посол Китаю сказав, що в КНР багато відомств відповідає за те, що в Росії робить одне міністерство – МНС. У зв’язку з цим китайська сторона висловила зацікавленість у методичних розробках МНС ", – повідомила Россіус.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Заступник глави МНС Росії запропонував створювати транскордонні групи по взаємодії у сфері розвитку високих технологій для захисту населення і територій. Він також запропонував, щоб китайські курсанти проходили стажування у ВНЗ МНС.

«Така співпраця приведе до більш тісної взаємодії», – підсумувала Россіус. МНС Росії не раз надавало допомогу Китаю, зокрема, в травні 2008 року літаками МНС в Китай була доставлена ​​гуманітарна допомога на суму близько 33 млн рублів для населення, яке постраждало від аномально холодної і сніжної зими.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: vesti.ru.  

Читайте також: