Осінь-2013. У цьому сезоні буде модний зелений колір

Кожного разу ми чуємо: «Цей колір буде модний у новому сезоні!». Ось ми на порозі того самого «нового сезону», і пора б дізнатися якого кольору підбирати речі у гардероб. Не варто сприймати близько до серця кожен колір і доходити до фанатизму – скуповувати всі речі зеленого кольору або фарбувати волосся в той же відтінок – якщо вам не подобається, припустимо, помаранчевий, або в іншому випадку він вам не йде, не варто купувати річ, тільки тому, що «помаранчевий» нині в моді. Достатньо мати який-небудь аксесуар модного кольору, який ви можете чудово поєднувати з іншими речами.

Як правило, не один колір домінує в колекціях, і вибирають його за кількістю одягу цього кольору в нових колекціях модних будинків. Кожен дизайнер тяжіє до кольору, з яким йому буде зручно працювати і поєднувати з іншими кольорами, і який, на його думку, очолить палітру нового сезону. В осінньому сезоні буде домінувати зелений колір з його широким набором відтінків. Цей колір досить свіжий, літній і буде нам служити нагадуванням про яскравий літній день. Всі відтінки зеленого кольору будуть модними. До того ж цей колір заспокоює і благотворно впливає на нашу розумову діяльність. Багато брендів випускають колекції аксесуарів саме цього кольору, серед них Tous з Іспанії. У їхній колекції кільця, сережки, браслети, гаманці, сумки – від бірюзового до темно-зеленого кольору.

Related Post

Зелений колір чудово вписується в хитромудрі, незграбні і квіткові принти нового сезону. У поєднанні природних кольорів: бордового, пісочного і глибокого синього зелений створює унікальний осінній принт. Вибираючи відтінок зеленого, будьте уважні, цей колір не всім йде, і якщо ви сумніваєтеся, підберіть краще одяг інших, не менш модних відтінків осені 2013 року. Серед них: червоний, кармін і бордовий, ліловий і баклажан, бірюзовий, глибокий синій і колір індиго. Щоб додати соковитості вашому образу підберіть аксесуар зеленого кольору. Це може бути сумка, браслет, кулон або сережки.

Зелений колір дуже багатий відтінками, тому вам буде легко підібрати потрібний. Фісташковий, лайм і шартрез, весняна зелень, смарагдовий, мох і трав’яний, нефритовий і малахітовий, оливковий і камуфляжний (хакі), м’ята і ультразелений. Як ми бачимо, зелений – дуже багатий колір, і у вас є шанс вибрати свій зелений і бути досконалою цієї осені.

Leave a Comment