fbpx
Суспільство

Осінь-2013. У цьому сезоні буде модний зелений колір

Кожного разу ми чуємо: «Цей колір буде модний у новому сезоні!». Ось ми на порозі того самого «нового сезону», і пора б дізнатися якого кольору підбирати речі у гардероб. Не варто сприймати близько до серця кожен колір і доходити до фанатизму – скуповувати всі речі зеленого кольору або фарбувати волосся в той же відтінок – якщо вам не подобається, припустимо, помаранчевий, або в іншому випадку він вам не йде, не варто купувати річ, тільки тому, що «помаранчевий» нині в моді. Достатньо мати який-небудь аксесуар модного кольору, який ви можете чудово поєднувати з іншими речами.

Як правило, не один колір домінує в колекціях, і вибирають його за кількістю одягу цього кольору в нових колекціях модних будинків. Кожен дизайнер тяжіє до кольору, з яким йому буде зручно працювати і поєднувати з іншими кольорами, і який, на його думку, очолить палітру нового сезону. В осінньому сезоні буде домінувати зелений колір з його широким набором відтінків. Цей колір досить свіжий, літній і буде нам служити нагадуванням про яскравий літній день. Всі відтінки зеленого кольору будуть модними. До того ж цей колір заспокоює і благотворно впливає на нашу розумову діяльність. Багато брендів випускають колекції аксесуарів саме цього кольору, серед них Tous з Іспанії. У їхній колекції кільця, сережки, браслети, гаманці, сумки – від бірюзового до темно-зеленого кольору.

Читайте також:  Піп московського патріархату закликав українців «помолитися за здоров’я та благополуччя» російських окупантів

Зелений колір чудово вписується в хитромудрі, незграбні і квіткові принти нового сезону. У поєднанні природних кольорів: бордового, пісочного і глибокого синього зелений створює унікальний осінній принт. Вибираючи відтінок зеленого, будьте уважні, цей колір не всім йде, і якщо ви сумніваєтеся, підберіть краще одяг інших, не менш модних відтінків осені 2013 року. Серед них: червоний, кармін і бордовий, ліловий і баклажан, бірюзовий, глибокий синій і колір індиго. Щоб додати соковитості вашому образу підберіть аксесуар зеленого кольору. Це може бути сумка, браслет, кулон або сережки.

Читайте також:  Розшук. В місті Кагарлик пропав хлопчик

Зелений колір дуже багатий відтінками, тому вам буде легко підібрати потрібний. Фісташковий, лайм і шартрез, весняна зелень, смарагдовий, мох і трав’яний, нефритовий і малахітовий, оливковий і камуфляжний (хакі), м’ята і ультразелений. Як ми бачимо, зелений – дуже багатий колір, і у вас є шанс вибрати свій зелений і бути досконалою цієї осені.

Читайте також: