fbpx
Спорт

Василь Ломаченко битиметься з Джонатаном Окендо?

Нещодавно ми повідомляли про те, що один з найтитулованіших українських боксерів Василь Ломаченко перейшов у професіонали, підписавши контракт з промоутерською компанією Top Rank, засновником і власником якої є Боб Арум. Також повідомлялося, що Василь Ломаченко, якого в США тепер називають Most Wanted, свій перший боксерський поєдинок у ранзі професіонала проведе 12 жовтня.

У ЗМІ пишуть про те, що першим суперником Василя Ломаченка на професійному боксерському рингу може стати 30-річний пуерторіканець Джонатан Окендо, який в 26 боях в ранзі професіонала вигравав 23 рази, з них 16 боїв Окендо виграв нокаутом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Бій Ломаченко-Окендо буде складатися з 10-ти раундів, а пройде він у рамках вечора боксу, головною подією якого стане поєдинок між Хуаном Манулем Маркесом і Тімоті Бредлі.

Відзначимо, що батько і тренер Василя Ломаченка не підтвердив інформацію про те, що суперником його сина стане Джонатан Окендо. «Вперше чую про це. Вася поки в Україні, візу ще не відкрили. Хто готуватиме його до першого бою? Поки невідомо», – наводять ЗМІ слова Анатолія Ломаченка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: allboxing.ru, tribuna.com

Читайте також: