fbpx
Кінотеатри

Гай Річі не поспішає братися за продовження «Шерлока Холмса»

 Незважаючи на те, що фільми про Шерлока Холмса, зняті режисером Гаєм Річі, відмінно показали себе в прокаті і отримали схвальні відгуки, він чомусь не поспішає продовжувати історію популярного детективу. Зараз Гай Річі займається постановкою фільму «Людина з U.N.C.L.E.», який заснований на однойменному серіалі. Багато хто вважав, що після цього він повернеться до Шерлока Холмса, але схоже, що ці очікування марні.

Як стало відомо, Гай Річі додав у свій графік екранізацію роману Томаса Келлі Empire Rising, що розповідає про любовний трикутник, що зав’язався під час будівництва одного з найпопулярніших в США хмарочосів – Емпайр-Стейт-білдінг.

Будівництво даного хмарочоса почалося в 1930 році. Всього на будівництві було задіяно 3400 робітників – переважно іммігрантів з Європи. Головні герої роману – ветеран Першої світової Майкл Бріоді, юрист-ірландець Джонні Фаррелл, що збирає хабарі для мера, а також художниця Грейс Мастерсон. Незважаючи на те, що Грейс є дівчиною Джонні, це не заважає їй також зустрічатися і з Майклом.

Гай Річі виступить не тільки режисером фільму, але і його продюсером. Передбачається, що зйомки почнуться після завершення його роботи над фільмом «Людина з U.N.C.L.E.».

Читайте також: