fbpx
Шоу-бізнес

Світлана Пермякова переселилася до Києва

  Знаменита актриса, зірка серіалу «Інтерни», Світлана Пермякова зі своєю маленькою дочкою перебралася до столиці України, Києва, де пробуде до кінця серпня. Актриса розповіла, що тимчасово мешкає в столиці України.

Світлана написала у своєму Твіттері: «До кінця місяця ми в Києві 🙂 чудова погода, свіже повітря) я працюю, дочка відпочиває і засмагає на березі озера))». Проте актриса так і не повідомила, з чим же пов’язаний її приїзд до української столиці.

Нагадуємо, що в популярному серіалі «Інтерни» Світлана Пермякова грає медсестру Любу. Вона тимчасово покидала проект, у зв’язку зі своєю вагітністю. До слова, її зовсім маленька дочка Варя вже також засвітилася в серіалі, причому грала вона хлопчика – сина Андрія Бикова і Анастасії Кісегач.

До слова, більше року тому Світлана Пермякова стала мамою, народивши чудесну доньку Варвару.  Про це стало відомо завдяки соціальній мережі, куди Світлана Пермякова виклала фотографію бірочки з пологового будинку, дописавши при цьому, що вона народила красиву і здорову дочку.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: