fbpx
Політика

Опозиція зазнала під Київрадою три поразки – Олійник

 Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що під час сесії Київради 19 серпня, проти якої так активно виступала опозиція, було вирішено багато соціальних питань, які є важливими для мешканців столиці. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

Що ж до опозиції, то, на думку депутата, в цей день вона зазнала відразу три поразки. За його словами, в першу чергу йдеться про правове ураження, так як сесія Київради була легітимною, що б там не говорили в опозиції. Друга поразка, як вважає Олійник, полягає в тому, що опозиція спробувала протиставити себе громадянам, переконуючи їх у тому, що доплати і соціальні витрати це дрібниці.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«І третя поразка – спосіб, яким діяла опозиція. Адже йшлося про спробу перешкодити реалізації місцевого самоврядування. І це спробували зробити народні депутати від опозиції, використовуючи свій статус», – додав він.

За його словами, не можна блокувати роботу Київради і Верховної Ради, оскільки це не по-європейськи. Олійник підкреслив, що необхідно діяти відповідно до закону, в той час як опозиція більше нагадує «Братів-мусульман».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Опозиція намагається провокувати протистояння в суспільстві. Вона не пропонує нічого конструктивного», – додав депутат.

Читайте також: