fbpx
Шоу-бізнес

Іван Дорн залишив любовне послання Сергію Лазарєву

  Зараз в Артеку проходить популярний конкурс «Дитяча Нова хвиля 2013», виступити на якому приїхали багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

Вчора популярний російський виконавець Сергій Лазарєв поділився на своїй сторінці в соціальній мережі одним дуже цікавим знімком. Вся справа в тому, що його колега по сцені, відомий український співак Іван Дорн, залишив йому любовне послання.

Два співаки ділили одну гримерку, тому у Сергія Лазарєва не залишилося жодного сумніву з приводу того, хто ж йому міг зізнатися в коханні настільки оригінальним способом. Тим більше, що Іван Дорн давненько вважався одним з найбільш дотепних і веселих артистів як українського, так і російського шоу-бізнесу.

Ну а що ж до фотографії, навколо якої з’явилося багато розмов, то на ній зображено серце, зроблене з печива, усередині якого на аркуші паперу написано «С. Лазарєв ». Сам Сергій Лазарєв написав у своєму блозі: «Прийшов у гримерку і побачив на підлозі ЦЕ))))) гримерку ділив з мега-стицеменом Іваном Дорном))) спасибі, Ваня))», опублікувавши забавний знімок.

Читайте також: