fbpx
Політика

Більшість Київради хоче провести вибори в Києві в 2015 році – опозиція

 Глава фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова повідомила про те, що сьогодні, 19 серпня, нелегітимна більшість Київради проголосували усіма 79 голосами за звернення до Верховної Ради щодо призначення виборів у Києві. При цьому вона зазначила, що депутати Київради просять провести вибори в 2015 році.

За словами Меліхової, провладна більшість Київради повністю підтримує прагнення влади затягнути проведення виборів у столиці.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Вони підтримують замовне рішення Конституційного суду, який раніше ухвалив, що жителі Києва не зможуть обирати мера ще 2,5 роки», – підкреслила Тетяна Меліхова.

Вона вважає, що жителі Києва повинні зрозуміти, що цим зверненням більшість Київради хоче обдурити не Верховну Раду, а самих городян, які раніше закликали столичних депутатів відстояти їх права та звернутися в парламент з вимогою терміново провести вибори.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Меліхова додала, що заява депутатів Київради носить піар-характер і насправді влада лише намагається «замилити очі» киянам, щоб продовжити повноваження Київради до 7,5 років замість 5 законних.

Читайте також: