fbpx
Спорт

ЧС в Москві. Директор чемпіонату припустив, що Болту не вистачало наггетсів

За словами директора чемпіонату світу з легкої атлетики в Москві Михайла Бутова, претензії, пред’явлені ямайським спринтером Усейном Болтом до організаторів турніру, є капризом. Нагадаємо, ямайський легкоатлет був незадоволений одноманітним харчуванням, незручними стартовими колодками, а також людьми, що заважали спортсменам перед стартом на дистанції.

Бутов пояснив, що перед чемпіонатом світу компанія-постачальник внесла зміни в конструкцію колодок, цілком можливо, що це могло викликати незручності у спортсменів. «Але оскільки постачальник є офіційним партнером Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, то ми не вільні дискутувати на цю тему», – заявив директор чемпіонату.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо людей, що з’являються на спортивних доріжках, то це, швидше за все, були співробітники телебачення, а вони мають право перебувати на полі перед забігами.

З приводу одноманітного харчування Михайло Бутов припустив, що Усейну Болту могло не вистачати наггетсів, адже він неодноразово зізнавався, що любить цю страву. «У будь-якому випадку, нехай Болт приїжджає до Москви ще, ми його зустрінемо із задоволенням», – сказав директор чемпіонату.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: