fbpx
Політика

Депутат Мілонов запропонував селити в порожні колгоспи бездомних

Законодавці Санкт-Петербурга, можливо, вже на осінній сесії радикальним способом вирішать проблему з бездомними. Справа в тому, що відомий депутат Мілонов від фракції «Єдина Росія» пропонує розселяти їх в порожніх колгоспах.

"Депутат Віталій Мілонов восени планує обговорити ідею створення режимних центрів для осіб без певного місця проживання", – посилається газета «Известия» на самого депутата.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У виданні зазначають, що, за словами Мілонова, пропонується побудувати в покинутих селах гуртожитки, які потрібно буде заселити бездомними з мегаполісів. Контролювати ці гуртожитки, за задумом пітерського законодавця, будуть фахівці Міністерства охорони здоров’я. Вони повинні будуть не тільки налагодити моніторинг, а й забезпечити щепленнями новоприбулих осіб.

Депутат вважає, що для людей, які втратили житло і опинилися на вулиці, цей варіант був би порятунком, так як можна було б відразу знайти і житло, і роботу.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

В даний час в місті на Неві відкриті близько 20 притулків для бездомних, в кожному з яких знаходиться не більше 50-60 осіб без певного місця проживання.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: