fbpx
Новини світу

У підтоплених районах Далекого Сходу введений сухий закон

На Далекому Сході, де через паводок діє режим надзвичайної ситуації, введена заборона на продаж спиртного. Крім того, за словами начальника головного управління із забезпечення громадського порядку Міністерства внутрішніх справ Юрія Демидова, під особливий контроль у зоні лиха взяті колишні засуджені, а також особи, які потрапляли в зону уваги органів правопорядку при розслідуванні справ про розкрадання чужого майна. Зокрема, до подібних заходів вдалася влада Єврейської автономної області. Там у місця тимчасового розміщення поміщені близько п’ятдесяти неблагонадійних громадян, також поліцейські вилучили для тимчасового зберігання частину зброї, що належить громадянам.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Повінь, що почалося в Росії в кінці липня, крім Єврейської автономної області торкнулося Хабаровського краю, Башкирії, Магаданської та Челябінської областей. Найскладніша обстановка зберігається в Приамур’ї, де спостерігається рекордний підйом рівня води. За прогнозами гідрометеорологів, у Хабаровську пік повені припаде на 20-25 серпня, 27-31 серпня рівень води досягне максимуму в Комсомольську-на-Амурі.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

На Далекому Сході готуються до піку повені (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: