fbpx
Футбол

Суд у Лозанні прийняв повторну апеляцію «Металіста». Харків’яни летять у Гельзенкірхен?

У європейському футболі складно ось так от одразу згадати ситуацію схожу до тієї, в якій опинився харківський «Металіст». У найближчу середу в Гельзенкірхені відбудеться матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів. На сьогодні зі стовідсотковою впевненістю можна говорити лише про одну команду, яка в цьому матчі зіграє. Те, що в середу буде грати «Шальке» – це точно. А от з «Металістом» чи ПАОКом – це питання.

У ЗМІ з’явилися слова віце-президента «Металіста» Костянтина Пивоварова, що повідомив, що в Лозаннському суді до розгляду було прийнято чергову апеляцію на рішення УЄФА, щодо відлучення харківського клубу від участі в єврокубках у цьому сезоні. «Нами була запропонована прискорена процедура розгляду апеляції з графіком подачі документів та слухань. За цим графіком остаточне рішення має бути прийнято 27 серпня, тобто за кілька днів до жеребкування групового етапу », – наводять ЗМІ слова Костянтина Пивоварова.

«З урахуванням нашого прохання застосувати строкову забезпечувальну міру в вигляді призупинення рішення АК УЄФА, суд написав, що рішення щодо призупинення буде винесено до 12:00 (центральноєвропейського часу) завтра, 20 серпня, як крайній термін. Можливо, раніше», – повідомив віце-президент харківського клубу і додав: «Призупинення дозволить нам грати з «Шальке»».

Також повідомляється, що виліт «Металіста» у Гельзенкірхен запланований на ранок 20 серпня.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: