fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Степан Кубів госпіталізований у лікарню «Феофанія» – Батьківщина

  Після сутичок під будівлею Київської міської державної адміністрації народний депутат України Степан Кубів (фракція "Батьківщина") госпіталізований до лікарні "Феофанія", повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

"Попередньо лікарі діагностували у нього перелом ребер, забій печінки і травми хребта. Ведеться повне обстеження", – зазначили в прес-службі політсили.

Як повідомлялося, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розповів, що в ході сутички з міліціонерами постраждали кілька народних депутатів-опозиціонерів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

"Степан Кубів вже госпіталізований. Андрій Іванчук, Віталій Ярема (постраждали в зіткненнях з міліцією – ІФ), Едуард Леонов і ще кілька депутатів від "Свободи" (також постраждали – ІФ) ", – розповів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк журналістам у понеділок у Києві, коментуючи бійки між правоохоронцями та народними депутатами, що намагалися прорватися в заблокований будинок Київради.

"Що відбувалося: міліція кийками била народних депутатів", – сказав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За його словами, співробітники "Беркута" "замість того, щоб бігати за злочинцями і розшукувати врадіївських ґвалтівників, б’ються з народом і опозицією".

19 серпня відбулося позачергове засідання Київради. У той же час біля будівлі КМДА в понеділок вранці зібралися декілька тисяч осіб: прихильники опозиційних політичних партій вимагали розпуску Київради і проведення виборів, а профспілки – роботи київської влади.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: