fbpx
Інновації

Sony готує міні-флагман на Android

 Японська компанія Sony на початку вересня представить свій новий флагманський смартфон Sony Xperia i1 Honami, який буде володіти унікальними фото і відео можливостями. Однак зараз стало відомо про те, що виробник не має наміру відставати від своїх конкурентів, які нарівні зі своїми 5-дюймовими флагманами випускають і їх міні-версії.

Повідомляється, що Sony представить міні-версію своєї флагманської моделі Xperia i1 Honami, яка, незважаючи на префікс «міні», матиме вражаючі характеристики. Замість 5-дюймого дисплея, міні-версія Xperia i1 Honami отримає 4,3-дюймовий дисплей з HD дозволом. Крім того, буде відрізнятися і ємність акумулятора. Якщо у старшій моделі це 3050 мАг, то в молодшій – 2400 мАг.

Що ж до інших характеристик, то вони залишаться такими ж як і в оригінальної Xperia i1 Honami, а саме – чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,2 ГГц , 2 Гб оперативної пам’яті, а також 16 Гб вбудованої пам’яті з можливістю розширення.

Проте головною особливістю молодшої моделі, як і старшої, буде її фотомодуль. Смартфон отримає 20,7-мегапіксельну 1 / 2.3 "матрицю з апертурою f/2.0 і об’єктивом Sony G.

Читайте також: