fbpx
Кінотеатри

Джо Манганьєлло не проти знятися в сіквелі фільму «Супер Майк»

 Зірка телесеріалу «Справжня кров», актор Джо Манганьєлло, заговорив про можливий сіквел фільму «Супер Майк», в якому він знімався разом з Ченнінг Татумом. За його словами, коли вони тільки починали працювати над фільмом, вони не могли й припустити, що може послідувати продовження, але потім, коли проектом зацікавилася студія Warner Brothers, це вселило якусь надію на появу сіквела.

Як стверджує актор, для нього не є сюрпризом те, що останнім часом ходить багато чуток про можливий сіквел. Щодо його самого, то, як зазначив Джо Манганьєлло, він дуже здружився з іншими акторами і з радістю попрацював би з ними знову, але все ж є одне "але" – він погодиться на роль лише після того, як прочитає сценарій і дізнається, хто буде режисером фільму.

«Ну а в цілому, я вважаю, що було б відмінно зібратися знову разом», – додав він.

Слід нагадати, що фільм «Супер Майк» Стівена Содерберга вийшов на екрани в 2012 році і зібрав у прокаті 167 мільйонів доларів. При цьому бюджет фільму склав лише 7 мільйонів доларів.

Крім Джо Манганьєлло і Ченнінга Татума у фільмі також знялися Меттью МакКонахі, Алекс Петтіфер, Олівія Манн і Метт Бомер.

Читайте також: